Köpevillkor
När du beställer en vara på Söderbergs Ur & Guld e-butik levereras den alltid från butiken. Vi är en butik som är återförsäljare/auktoriserad återförsäljare för det varumärke du beställt. Frågor om beställningen besvaras av butiken.

Säker betalning
Vi använder oss av Klarna för att hantera din betalning. Du väljer hur du vill betala och du kan betala mot faktura, avbetalning, internetbank eller kort. För att du skall känna dig säker har vi så många betalningsalternativ som möjligt, och det kostar dig inget extra som kund. (förutom vid vissa delbetalningsalternativ)

Ångerrätt
Om du ångrar ditt köp eller av andra orsaker vill byta din vara, ger vi dig upp till 14 dagars returrätt efter att du mottagit varan. Varan skall returneras i samma skick som när du mottog den. Ångerrätten bortfaller om varan används på ett sådant sätt som avsevärt minskar försäljningsvärdet. Detta gäller både varan i sig, manual eller liknande som medföljer. Är dessa krav inte uppfyllda bortfaller returrätten, eftersom det utgör en betydande del av värdet för klockor och smycken. Både själva varan och original emballage, manual och liknande som medföljes ska returneras. Om detta inte är uppfyllt borfaller ångerrätten likaså.

Reklamation-, retur och återbetalningsregler

Om en vara är felaktig eller transportskadad ska du alltid kontakta oss så snart felet upptäckts. Skriv ett mail till hassleholm@soderbergsur.com och ange felet så får ni hjälp med retur och eller makulering av köpet. Specificera aktuell produkt och beskriv problemet. Vid reklamation står Söderbergs Ur för returfrakten och vi reparerar klockan samt sänder den tillbaka till kunden. När returen skickas till oss måste namn och ordernummer framgå av försändelsen. Vi återbetalar pengar för returer och godkända reklamationer inom 14 dagar.
Vi använder oss av distans- och hemförsäljningslagen.

Användning av personuppgifter

Genom din registrering och/eller beställning samtycker du till att Söderbergs Ur lagrar och använder uppgifter om dina inköp samt de kontaktuppgifter du lämnar. Uppgifterna lagras och används för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig samt bättre kunna tillfredsställa dina behov som kund och ge dig bättre service. Uppgifterna lagras och används även i informations- och marknadsföringssyfte. Detta innebär att Söderbergs Ur såvida du inte skriftligen motsatt dig det, komma att använda dina personuppgifter för att kontakta dig med nyhetsbrev, direktmarknadsföring eller marknadsundersökningar. Du har givetvis möjlighet att när som helst skriftligen meddela oss att du motsätter dig behandling av dina personuppgifter för marknadsföringsändamål.

Falska beställningar polisanmäls.

Skydd av uppgifter
Vår webbutik skyddar alla konfidentiella uppgifter som du uppger vid köpet (kryptering via SSL).
Läs mer om Paysons säkerhetsarbete här.

Kontakta oss

För ytterligare frågor eller funderingar når du oss dygnet runt på hassleholm@soderbergsur.com
Under arbetstid är ni alltid välkommen att ringa, 0451-41634.